Lirik Lagu Ngempet Roso Jo Klutuk

Sak tenane aku seneng kowe
Nanging aku ra biso ngomong opo anane
Sejatine aku kangen sliramu
Nanging mung biso tak simpen ning jero atiku

Senadyan mung nyawang iso nambani kangenku
Senadyan mung nyanding iso nambani roso tresnaku

Opo koyo ngene iki rasane
Mung ngempet roso tresno ing sabendinane
Arep kondo nanging ra kuwowo
wedi yen tresnaku ora bakal mbok tompo

Senadyan mung nyawang iso nambani kangenku
Senadyan mung nyanding iso nambani roso tresnaku

Ref :

Duh gusti paringono kiat
Kulo enggal nembe nandang pacobaan
Pacobaan kang ngempet roso jroning dodo
Penadyan kulo ngerti tresno kui ra kudu duweni

Sak tenane aku seneng kowe
Nanging aku ra biso ngomong opo anane
Sejatine aku kangen sliramu
Nanging mung biso tak simpen ning jero atiku

Senadyan mung nyawang iso nambani kangenku
Senadyan mung nyanding iso nambani roso tresnaku

Opo koyo ngene iki rasane
Mung ngempet roso tresno ing sabendinane
Arep kondo nanging ra kuwowo
wedi yen tresnaku ora bakal mbok tompo

Duh gusti paringono kiat
Kulo enggal nembe nandang pacobaan
Pacobaan kang ngempet roso jroning dodo
Penadyan kulo ngerti tresno kui ra kudu duweni

Duh...Gustiiiii

Share this article :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Lirik Lagu Ngempet Roso Jo Klutuk"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2017 Ekowiner
Template By. Kunci Dunia
Back To Top