Lirik Lagu Mampir Ngombe by Sukirgenk

Lirik Lagu Mampir Ngombe by Sukirgenk - Lagu ini seperti cerita dikehidupan kita didunia ini, ah yang penting nikmatin saja lagunya ya sob

Lirik Lagu Mampir Ngombe by Sukirgenk

Pancen bener jarene wong tuo
Uwong urip yo mung mampir ngombe
Nanging podo kliru nek ngartekne
Malah ngombe ciu vodka sak botole

Yen urip ning ndunyo jo podo ngresulo
Kok podo ra wedi sing kuoso duko
Tingkatno amalmu ugo ibadahmu
Mesti resik ati ugo pikiranmu

Neng kene kutoku, kuto wonogiri
Sing wedok ayu lanange edipeni
Dadio satrio jo seneng ngapusi
Lurusno mlakumu jujur lan setiti

Pamit arep metu jare tuku pulsa
Malah tuku ciu mendem ono plasa
Sing mabuk rangerti yen ono razia
Digrebeg polisi nginep neng penjara
Share this article :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Lirik Lagu Mampir Ngombe by Sukirgenk"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2017 Ekowiner
Template By. Kunci Dunia
Back To Top